Musorujsag
Élő Eredmények

A Barca is drukkol a Diósgyőr leukémiás kapusának

MTI
Az FC Barcelona labdarúgócsapata is jobbulást kívánt Rakaczki Bencének, a Diósgyőr leukémiában szenvedő fiatal kapusának.

Twitter internetes közösségi oldalra Dani Alves, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub brazil válogatott játékosa által 2012. augusztus 30-án feltöltött dátumozatlan kép a katalán együttes tagjairól, amint jobbulást kívánnak Rakaczki Bencének, a Diósgyőri VTK kapusának, aki súlyos beteg. (MTI/Twitter/Dani Alves)Twitter internetes közösségi oldalra Dani Alves, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub brazil válogatott játékosa által 2012. augusztus 30-án feltöltött dátumozatlan kép a katalán együttes tagjairól, amint jobbulást kívánnak Rakaczki Bencének, a Diósgyőri VTK kapusának, aki súlyos beteg. (MTI/Twitter/Dani Alves)

A magyar klub hivatalos honlapja szerint az ötlet Francisco „Paco” Gallardótól, a DVTK spanyol középpályásától származik, ugyanis a futballista a Sevillában öt évig volt csapattársa a katalánok jobbhátvédjének, Daniel Alvesnek. A brazil játékos közösségi oldalán egy olyan fotót közölt, amelyen a teljes csapat jobbulást kíván „Érted, Bence” felirattal.

Legutóbb Király Gábor, az 1860 München kapusa lepte meg egy ajándékkal Rakaczkit, aki a magyar válogatott játékoson keresztül kedvenc hálóőrétől, a Bayern Münchent és a német nemzeti együttest erősítő Manuel Neuertől kapott egy dedikált kesztyűt és mezt.

További tartalmak