Musorujsag
Élő Eredmények

A 93. percben szerzett góllal nyert a Győr

mti
A címvédő Győri ETO FC hazai pályán Varga Roland 93. percben szerzett góljával 2-1-re nyert a Kecskemét ellen az OTP Bank Liga 24. fordulójának zárómérkőzésén.

Horváth Ferenc csapata ezzel kihasználta a listavezető Debrecen szombati vereségét, így ötpontosra csökkentette hátrányát. A Győr mérlege továbbra is százszázalékos hazai pályán a Kecskemét ellen az NB I-ben: saját közönsége előtt ez volt története hatodik győzelme a lila-fehérekkel szemben.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Győri ETO FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-1 (0-1)
Győr, 2200 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Strestík (65.), Varga Rol. (93.), illetve Gréczi (9.)
sárga lap: Rudolf (52.), Svec (54.), Kalmár (85.), illetve Gréczi (23.), Forró (27.), Karan (51.), Szécsi (52.), Eninful (79.)

Győri ETO FC:
Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Trajkovic (Andric, 70.), Kronaveter (Kalmár, 55.), Kamber – Strestík (Burgos, 81.), Rudolf, Varga Rol.

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano:
Poleksic – Póti, Karan, Varga Rób., Forró – Savic (Balázs Zs., 67.), Gréczi (Nagy P., 89.), Eninful, Vukasovic, Szécsi – Simon A. (Bebeto, 75.)

Az első félidőben a hazaiak számos nagy lehetőséget dolgoztak ki, ennek ellenére csak a kecskemétieknek sikerült a kapuba találniuk, Gréczi egy szép egyéni megmozdulást követően passzolt a hálóba. A fordulást követően szinte azonnal egyenlíthetett volna a Győr, de Rudolf kiváló átadását Varga Roland a kapu mellé lőtte. A kontrákra berendezkedő vendégek magabiztosan tartották előnyüket, amelyet könnyen növelhettek volna, de Simon András nagy helyzetben Kamenárba lőtt. A győriek ezt követően tovább rohamoztak, majd Marek Strestík találatával a 65. percben egyenlítettek. A hajrára teljesen beszorult a Kecskemét, meg is voltak a lehetőségei a hazaiaknak, de egészen a 93. percig úgy tűnt, hogy az eredmény már nem változik, az utolsó pillanatban aztán Varga Roland eldöntötte a három pont sorsát.

További tartalmak