Musorujsag
Élő Eredmények

Folytatódhat a DVSC és a Győr versenyfutása az aranyért

MTI
A listavezető Debrecen és az őt hárompontos hátránnyal üldöző címvédő Győr is otthon lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, így a papírforma szerint a hétvégén folytatódhat a versenyfutás az elsőségért.

A hajdúságiak a Kecskemétet látják vendégül, és még azzal együtt is esélyesei a szombati mérkőzésnek, hogy az elmúlt két körben meggyűlt a bajuk a gyengébb csapatokkal: kikaptak az MTK-tól, illetve csak döntetlent értek el Pakson. A Győr hat veretlenül megvívott meccsel a háta mögött az Újpestet látja vendégül.

A dobogóért harcoló négy gárda találkozói közül kiemelkedik a harmadik helyen álló Videoton és a Puskás Akadémia összecsapása, mivel először lesz helyszíne bajnoki találkozónak a hétfőn felavatott felcsúti Pancho Aréna.

A székesfehérváriakhoz hasonlóan 42 pontos Ferencváros a sereghajtó Kaposvárt fogadja, míg az ugyanennyivel álló Diósgyőr hazai pályán az utolsóelőtti, 18 bajnoki meccs óta nyeretlen Pakssal játszik majd. Az eddig 41 pontot gyűjtött Szombathelyi Haladás szintén otthon a bennmaradásért küzdő Mezőkövesddel találkozik.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
péntek:
Ferencváros-Kaposvári Rákóczi 19.00, v.: Andó-Szabó
szombat:
Puskás Akadémia-Videoton FC 14.00, v.: Kassai
MTK Budapest-Lombard Pápa Termál FC 16.00, v.: Erdős
Szombathelyi Haladás – Mezőkövesd-Zsóry FC 16.00, v.: Becséri
DVSC-TEVA – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 18.00, v.: Iványi
Diósgyőri VTK-MVM Paks 20.00, v.: Solymosi
vasárnap:
Győri ETO FC-Újpest FC 16.30, v.: Vad II.
PMFC-Matias – Budapest Honvéd 18.30, v.: Németh Á.

Az OTP Bank Liga állását IDE kattintva tekintheti meg.

További tartalmak