•  

Suárez eltiltása alatt Koszovóban játszhatna

Forrás: MTI

A koszovói Hajvali Pristina futballklub - büntetése idejére - le akarja szerződtetni Luis Suárezt, az uruguayi nemzeti együttes támadóját, akit a nemzetközi szövetség (FIFA) kilenc mérkőzésre és mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől négy hónapra tiltott el.

"Mivel Koszovó egyelőre nem tagja a FIFA-nak, azt gondolom, hogy a négyhónapos eltiltás ideje alatt Suárez szerepelhetne nálunk" - nyilatkozta hétfőn Xhavit Pacolli, a pristinai klub elnöke, aki hozzátette, már elő is készítették az ajánlatot, amelyet továbbítanak a Liverpoolnak.
A koszovói egyesület 30 ezer euróért (9,3 millió forint) akarja leigazolni Suárezt négy hónapra, s havi 1500 eurós (466 ezer forint) fizetést ajánl az uruguayi sztárcsatárnak, aki a Liverpoolnál egymillió eurót (310 millió forint) keres havonta.

Luis Suarez - fotó: EPA/Diego Azubel Luis Suarez - fotó: EPA/Diego Azubel


A 27 éves csatár azért kapta a súlyos büntetést, mert a brazíliai világbajnokságon az olaszok elleni csoportmérkőzésen beleharapott Giorgio Chiellini vállába.
A kilencmeccses eltiltás a válogatott találkozókra vonatkozik, míg az FC Liverpool a szankció értelmében négy hónapig kénytelen nélkülözni a játékost.

 
statisztikák
1
0
1
szerzett gól
0
60
labdabirtoklás (%)
40
5
szöglet
3
10
lövés
10
7
kaput eltaláló lövés
2
2
sárga lap
2
0
kettős sárga lap
0
0
piros lap
0
20
elkövetett szabálytalanság
16
+ további adatok

Következő mérkőzés

  • Brazília
  • Hollandia
2014.07.12.
21:40

Friss hírek

Fotók