Musorujsag
Élő Eredmények

Räikkönen nem félti ferraris ülését

MTV3
Kimi Räikkönen továbbra sem foglalkozik a gyenge eredményei miatt kapott kritikákkal: a finn versenyző biztos abban, hogy 2015-ben is a Ferrari versenyzője lesz.
Kimi Räikkönen (Fotó: Moy / XPB Images) Kimi Räikkönen (Fotó: Moy / XPB Images)

A mezőnyben a finn versenyző az egyetlen, aki idén még egyetlen alkalommal sem volt képes legyőzni csapattársát egy futamon. A legjobb helyezéseként továbbra is két hetedik helyet felmutatni képes Kimi Räikkönen jövőjéről a közelmúltban sokat találgatott a média, és vannak, akik úgy vélik, Jules Bianchi talán jobb választás lenne a konstruktőrök versenyében a finn pontjait hiányoló Ferrari számára.

Räikkönen viszont a Hungaroringen leszögezte, nem érdeklik a találgatások. „Nem igazán foglalkozom azzal, mit írnak a távozásomról. Nem is vezetne sehová. Az újságok tele vannak minden baromsággal” – nyilatkozta a finn MTV3-nak 2007 bajnoka.

A Ferrari csapatfőnöke, Maro Mattiacci nemrég kijelentette, 2015-ben is számítanak Räikkönenre, s most a finn is megerősítette, nem forog veszélyben az ülése a Scuderiánál. „Szerződésem van, semmi sem változott. A legfontosabb, hogy jól dolgozzunk, és egyre javuljon a helyzetünk. Ha mindig rossz versenyeid vannak, kemény, de szerintem már érezhetőek a változás jelei” – nyilatkozta Räikkönen.

További tartalmak