Musorujsag
Élő Eredmények

Hülkenberg: Az én hibám volt, mert mindig az a hibás, aki hátul van

RTL
Pérez elnézést kért csapatától, a Force Indiától

Motor Racing - Formula One World Championship - Spanish Grand Prix - Race Day - Barcelona, Spain

A Force India eddig valamennyi futamon pontszerző volt, a Magyar Nagydíjon azonban mindkét versenyzőjük kiesett a versenyből. Ráadásul Nico Hülkenberg és Sergio Perez egymással ütközött a Hungaroringen.

„Ez nem az én napom volt. A belső íven akartam megelőzni Checót és egész közel is voltam. Azért ott előztem, mert előtte túlságosan kiszélesítette ott a kanyart. Azt gondoltam, hogy most is ezt teszi. Sajnos később ő is a belső ívet választotta, így összeütköztünk” – jelentette ki a az RTL-nek adott interjúban a német pilóta, aki magára vállalta a felelősséget.

„Az én hibám volt, mert mindig az a hibás, aki hátul van. Nagyon sajnálom. Vannak napok, amikor jobban mennek a dolgok és vannak, amikor nem” – fűzte hozzá Hülkenberg.

Perez folytatni tudta a küzdelmet, nem sokkal később azonban balesetet szenvedett. A mexikói pilóta szintén elnézést kért az esetért. „Nagyon kemény volt a becsapódás. Kimentem a vizes részre, így megcsúsztam. Nagyon sajnálom a Nicóval történt ütközést is. Szeretnék elnézést kérni a csapattól. Mostantól azonban csak előretekintek.”

További tartalmak