Musorujsag
Élő Eredmények

Hibátlan maradt a Vidi

MTI
A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Videoton 2-0-ra legyőzte a vendég Újpestet vasárnap az OTP Bank Liga hetedik fordulójában.

A fővárosiak első vereségüket szenvedték el ebben az idényben.

A szakadó eső miatt több helyen víz alatt álló pálya fogadta a csapatokat a Sóstói Stadionban, ennek ellenére élvezetes futballt produkáltak a felek az első félidőben. Eleinte az Újpest alkalmazkodott jobban a körülményekhez, amit több helyzetük jelzett. A hazaiak ritkán jutottak el Balajcza kapujáig, amikor sikerült, akkor előbb oldalhálót lőttek, majd Juhász Roland fejesével a vezetést is megszerezték.

Fordulást követően a góllövőlistát vezető Nikolics nyolcadik bajnoki góljával megduplázta előnyét a Videoton, amely ezzel el is döntötte a mérkőzést. A vendégcsapat továbbra is becsülettel küzdött, de helyzetek inkább a vendégkapu előtt adódtak. A hazaiak végül megérdemelten győzték le a lila-fehéreket.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Videoton FC–Újpest FC 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, 3200 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Juhász R. (38.), Nikolics (51.)
sárga lap: Simon Á. (32.), Vinícius (41.), Nikolics (80.), illetve Suljic (27.), Litauszki (36.), Nagy I. G. (59.)

Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Simon Á. – Gyurcsó, Kovács I. (Kleinheisler, 76.), Oliveira (Feczesin, 65.) – Nikolics (Trebotic, 83.)

Újpest FC: Balajcza – Vadász (Nego, 78.), Heris, Litauszki, Forró – Balogh B., Nagy I. G. – Simon K., Suljic (M’Boma, 71.), Bardhi – Stanisavljevic (Ponce, 45.)

 

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="202546"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2014/09/D__AS20140914112-1024x724.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak