Musorujsag
Élő Eredmények

Ötgólos meccsen nyert az ETO Nyíregyházán

mti
A Győr 3-2-re nyert Nyíregyházán az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC – Győri ETO FC 2-3 (1-2)
Nyíregyháza, 2000 néző, v.: Vad II. István
gólszerző: Pákolicz (18.), Bajzát (69.), illetve Rudolf (8., 32.), Priskin (51.)
sárga lap: Nagy Z. (21.), Gengeliczki (34.), illetve Kamber (9.), Pátkai (54.)

Rudolf Gergely - MTI Fotó: Kovács Tamás Rudolf Gergely – MTI Fotó: Kovács Tamás

Nyíregyháza:
Balogh (Ovszijenko, a szünetben) – Nagy Z., Fodor, Gengeliczki, Törtei – Spitzmüller, Kostic – Pákolicz (Lázár 80.), Koller (Huszák 66.), Pekár – Bajzát

Győr:
Pogacsics – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kamber, Pátkai, Windecker, Strestík (Koltai 68.) – Rudolf (Varga 91.), Priskin (Kvilitaia 81.)

Egy kontrából gyorsan gólt kapott a Nyíregyháza, Rudolf találatára azonban még volt válaszuk a hazaiaknak Pákolicz révén. A következő győri találat után viszont már nem tudott egyenlíteni a Nyíregyháza. A félidő végéig ugyan mindkét csapatnak több lehetősége adódott még a gólszerzésre, de maradt a győri előny. A szünetben kapust cserélt a Nyíregyháza, a magát rosszul érző Balogh helyére Ovszijenko állt be. A győriek tovább támadtak és Priskin megmozdulása után sikerült növelniük az előnyüket. A Nyíregyháza aztán többször is eljutott a győriek kapujáig, végül Bajzát gólja jelentette a szépítést a hazaiak számára. A hajrában több nagy nyíregyházi lehetőség maradt ki, Rudolf révén pedig a győriek is növelhették volna előnyüket, de az eredmény már nem változott.

További tartalmak