Musorujsag
Élő Eredmények

Tiger Woods átmenetileg felhagy a versenyzéssel

MTI
A kiábrándító évkezdet után Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója úgy döntött, addig nem versenyez, amíg ennyire gyenge formában van.
Tiger Woods - Fotó: EPA/Hans Klaus Techt Tiger Woods – Fotó: EPA/Hans Klaus Techt

Az amerikai sztársportoló szerdán honlapján azt írta, hogy az elmúlt két hét számára is komoly csalódást okozott, mivel első idei versenyén, a Phoenix Openen két nap után kiesett, majd Torrey Pinesban hátfájdalmak miatt 11 lyuk után feladta a tornát.

„Rengeteg gyakorlásra van szükségem és arra, hogy azokkal legyek, akik fontosak a számomra – írta a 39 éves Woods, aki jövő héten otthonában edz majd. – A játékom jelenleg nem alkalmas arra, hogy tornákon szerepeljek. Ahogy mindig is mondtam, a célom az, hogy a legmagasabb szinten teljesítsek, és amíg erre nem állok készen, nem indulok egyetlen viadalon sem.”

A 14-szeres Major-tornagyőztes golfozó a PGA-sorozat következő versenyeit biztosan kihagyja, de a február 28-án kezdődő Honda Classicon már szeretne ott lenni, ha úgy érzi, készen áll rá.

Tiger Woods legutóbbi kisebb sérülésével kapcsolatban megjegyezte, annak semmi köze a tavalyi, súlyos hátsérüléséhez, amely miatt meg kellett műteni.

További tartalmak