Musorujsag
Élő Eredmények

Csere a Mercedesnél: Hamilton visszatér!

Mercedes, Auto Motor und Sport
Csütörtöki rosszulléte után péntek délután visszaül a Mercedesbe Lewis Hamilton. A brit bajnok a tegnap még szintén nem százszázalékos Nico Rosberget váltja a volánnál.
Lewis Hamilton (Fotó: Charniaux / XPB Images) Lewis Hamilton (Fotó: Charniaux / XPB Images)

Nem sokkal a barcelonai második tesztnap hivatalos ebédszünete után Lewis Hamilton tűnt fel a katalán pálya paddockjában. A csütörtök reggelre belázasodó, s 11 kör után a munkát félbehagyó címvédő nem csupán látogatóba érkezett csapatához: a Mercedes nem sokkal később egy sokat sejtető fotót is posztolt közösségi oldalán, egyértelmű utalást téve arra, hogy délután már a kétszeres bajnok folytatja a munkát a W06-tal.

Mindezt később az Auto Motor und Sportnak is megerősítette a csapat, amelynél délelőtt a begyulladt idegei miatt nyakfájással bajlódó Nico Rosberg összesen 65 kört teljesített. A Mercedes a télen különösen ügyel arra, hogy egyforma lehetőségeket biztosítson az előző évben a bajnoki címért küzdő két versenyzőjének, ám helyzetüket nem könnyítik meg a problémák. Hamilton már betegsége előtt is körhátrányban volt csapattársával szemben, mivel Jerezben több időt volt kénytelen a garázsban tölteni műszaki problémák miatt.

Hogy a mostani cserére a brit tegnapi váratlan kiesése, avagy Rosberg nyakproblémái miatt került-e sor, egyelőre nem közölte az istálló.

 

További tartalmak