Musorujsag
Élő Eredmények

Csúcsfutball a közmédia sportcsatornáján

MTVA
Hosszú évek után újra Bajnokok Ligája a közmédiában! Az európai csúcsfutballt jelentő kupasorozat legizgalmasabb és leglátványosabb mérkőzései az M4-en láthatóak nyártól!

Az MTVA rendelkezik a keddi és a szerdai játéknapok első választási jogával, így garantáltan az M4-en láthatóak majd az elsőszámú európai kupasorozat legnagyobb rangadói. A futballrajongók ráadásul az élőben sugárzott mérkőzések után kedden és szerdán is megnézhetnek egy-egy  mérkőzést felvételről, a Bajnokok Ligája döntőjét pedig kizárólag a közmédiában láthatják majd. A keddi és szerdai játéknap után az M4-en jelentkezik majd az összefoglaló, így egyetlen gólról sem maradhat le, aki a közszolgálati sportcsatornát választja.

Eddig két alkalommal sikerült magyar csapatnak bejutnia a Bajnokok Ligája főtáblájára, remélhetőleg ez a szám hamarosan növekedni fog. Ha így lesz, a magyar együttes mérkőzéseit kizárólag az M4-en követhetik majd a nézők.

Az európai futballszezon nyitóünnepének is szokták említeni az UEFA Szuper Kupát, amelyen a Bajnokok Ligája győztese méri össze erejét az Európa Liga friss címvédőjével. A tárgyalásoknak köszönhetően ezt a rangos eseményt is az M4 sugározza az elkövetkező években.

Nyártól tehát a közmédia sportcsatornáján találkozhatnak a legnagyobb futballsztárokkal, így például Lionel Messivel vagy Cristiano Ronaldóval. Olyan csapatokat csodálhatunk majd hétről-hétre, mint az FC Barcelona, a Bayern München, vagy éppen a Real Madrid. Tévét lefoglalni, sört behűteni, kanapét beállítani, a világsztárok hamarosan érkeznek a közmédia sportcsatornájára!

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="144101"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Atlético Madrid-Real Madrid BL-döntő
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2014/05/K_EPA20140524218.png
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak