Musorujsag
Élő Eredmények

Vettel reggelig bulizott a Ferrarival – de előtte még…

Motorsport-Total
Sebastian Vettel állta a szavát, és győzelme után igencsak kirúgott a hámból. De csak azt követően, hogy segített összecsomagolni szerelőinek.
Sebastian Vettel (Fotó: Batchelor / XPB Images) Sebastian Vettel (Fotó: Batchelor / XPB Images)

„Ma semmi sem érdekel, csak ünnepelni akarok. Be fogok rúgni, mint a csacsi!” – ígérte a speangi dobogón az interjút készítő Eddie Jordannek Sebastian Vettel, némiképp zavarba hozva kijelentésével a szervezőket. Német és olasz források szerint a négyszeres bajnok állta a szavát, és valóban nagy bulit csaptak csapattársaival Malajziában.

A Motorsport-Total helyszíni tudósítója, Christian Nimmervoll arról számolt be, hogy a négyszeres világbajnok a csapat Kuala Lumpurtól 25 percre lévő szálláshelyén folytatta a reggelig tartó ünneplést. Vettelnek az volt a szerencséje, hogy csak hétfőre foglalt jegyet a hazaútra…

A bulizás ugyanakkor csak éjféltájt vette kezdetét, azt megelőzően ugyanis még bőven volt dolga a négyszeres bajnoknak. A futamot követően hosszú órákig adta az interjúkat a média munkatársainak, majd miután letudta kötelezettségeit, Ausztráliához hasonlóan ezúttal is segített összecsomagolni a szerelőknek. Vetteltől korábban már a Red Bullnál is láthattunk hasonlót – még 2013-as negyedik bajnoki címének megszerzése után is.

De nem ez az egyetlen gesztus, ami miatt az olaszok azonnal a szívükbe fogadták a bajnokot. Sokak számára az is szívmelengető volt, hogy Vettel a célba érkezés után olaszul köszöntötte csapatát, s nagyon komolyan veszi az olasz nyelv tanulását. Olyannyira, hogy állítólag a hét elején újabb nyelvleckék várnak rá.

És ha lehet még fokozni az érzelmeket: Bernie Ecclestone vasárnap a német Bildnek arról beszélt, tudomása szerint Vettel hamarosan másodszor is apuka lesz. A pályán és azon kívül aligha alakulhatnának most jobban a dolgai.

 

További tartalmak