Musorujsag
Élő Eredmények

Folytatta jó sorozatát a Ferencváros

MTI/telesport.hu
Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Ferencváros a Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.

A fővárosi csapat sorozatban a 15. találkozóján maradt veretlen a bajnokságban. Legutóbb – még október 4-én – éppen a DVTK-tól kapott ki idegenben.

A Diósgyőr a mezőnyben egyedüliként továbbra sem nyert mérkőzést az idén, nyolc forduló alatt mindössze három pontot gyűjtött.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Ferencváros-Diósgyőri VTK 3-0 (2-0)

Groupama Aréna, 10 114 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Mateos (29., 11-esből), Böde (43.), Lamah (54.)

sárga lap: Bönig (91.), illetve Németh M. (37.)

Ferencváros:

Dibusz – Dilaver, Nalepa, Mateos, Ramírez (Bönig, 59.) – Somalia – Varga R., Gera (Lauth, 78.), Busai (Gyömbér, 73.), Lamah – Böde

DVTK:

Antal – Eperjesi, Németh M., Szalai V., Okuka – Egerszegi, Krstic – Gosztonyi (Takács T., 59.), Marjanovic (Jenner, 59.), Barczi (Bacsa, 71.) – Okuka

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a Ferencváros, sorra alakította ki helyzeteit, miközben a Diósgyőr egyáltalán nem tudott támadást vezetni. Szűk fél óráig ezzel együtt nem született meg a hazaiak vezető gólja, mert nem voltak pontosak a befejezések. Aztán egy ártalmatlan helyzetben fölöslegesen elkövetett szabálytalanságért megítélt tizenegyes törte meg a jeget, majd a szünet előtt még akcióból is eredményes volt a továbbra is nagy elánnal futballozó FTC.

A második félidőre sem változott a játék képe. A DVTK-ban nem volt erő ahhoz, hogy különösebb zavart keltsen a ferencvárosi kapu előtt, a hazai csapat pedig ebben a szakaszban is igyekezett gólokat szerezni, ami egyszer össze is jött neki.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="297642"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2015/04/D__YT201504250022.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak