Musorujsag
Élő Eredmények

Megkönnyezett fürdőgatyás férfiak és a legelső megszólalás - Interjú Hajdú B. Istvánnal

hirado.hu
Első televíziós tudósítása után kis híján letiltották Hajdú B. Istvánt.

A közmédiához visszatért sportriporter a hirado.hu-nak elárulta, hogy egy tájékozódási búvárúszó világkupa-versenyről szóló beszámolóval debütált a tévében. Mivel pedig a következő világkupát Svájcban rendezték, ezért azzal a szójátékkal fejezte be az anyagot, hogy „búvársportunk nincs a pácban, viszlát legközelebb Svájcban.” Hajdú B. István elmondása szerint a rendező erre úgy reagált, hogy „amíg én itt vagyok, ez a srác még egyszer nem fog anyagot készíteni.” „De hát aztán ez végül is nem így történt” – tette hozzá.

Hajdú B. István – MTI Fotó: Kovács Tamás

A népszerű kommentátor azt is elmesélte, vízilabdával kapcsolatos rendezvényeken a mai napig le szokták vetíteni az athéni olimpiai pólódöntő közvetítésének azt a részletét, amelyben elhangzik az a már-már legendás mondata, hogy „sose hittem volna, hogy tizenhárom fürdőgatyás férfitől még elsírom magam.”

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!

Mint arról korábban beszámoltunk, Hajdú B. István már a szombati finn-magyar Eb-selejtezőn debütál régi-új munkahelyén, továbbá a július 18-án induló M4 sportcsatornán látható Bajnokok Ligája-meccseket is közvetíti majd.

További tartalmak