Musorujsag
Élő Eredmények

Megszólal Dzsudzsák menedzsere: ezért nem tud ajánlatot tenni a Hertha - de a Moszkvával sem írtak alá semmit

telesport.hu
A Dinamo Moszkva nem közölte Dzsudzsák Balázs vételárát a Hertha BSC-vel, a német klub ezért nem tud egyelőre ajánlatot tenni a magyar válogatott szélsőért.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Dárdai Pál által vezetésével élvonalban maradt Bundesliga-csapat szeretné leigazolni Dzsudzsákot – a válogatott csatár meg is erősítette, hogy szó van Berlinbe igazolásáról, aminek ő örülne is. Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere munkatársunk kérdésére azt válaszolta, továbbra is szeretnének megegyezni a Herthával, de amíg az orosz klub nem közöl árat, nem tudnak közelebb kerülni az aláíráshoz.

Dzsudzsák Balázs - MTI Fotó: Kovács Tamás Dzsudzsák Balázs – MTI Fotó: Kovács Tamás

Mindeközben a Bild című német lap arról ír, hogy a berlini klub arra is felkészült, ha nem sikerül megszerezni Dzsudzsákot: ebben az esetben Sidney Sam, a Schalke ötszörös válogatott támadója érkezhet a csapathoz.

A játékos menedzsere munkatársunkat arról tájékoztatta, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem született megállapodás a Dinamo Moszkvával Dzsudzsák szerződéshosszabbításáról sem.

„Tárgyalások voltak ugyan, de Balázs kifejezte abbéli szándékát, hogy váltani szeretne” – nyilatkozta Vörösbaranyi. Amennyiben a játékos mégis maradna az orosz fővárosban, a pénzügyi fair play megsértése miatt bevezetendő fizetéscsökkentés őt is érintené, de a menedzser elmondása szerint nem emiatt nem állapodtak meg.

Dzsudzsák Balázs - fotó: EPA/Jurij Kocsetkov Dzsudzsák Balázs – fotó: EPA/Jurij Kocsetkov

A 28 éves futballista szerződése ez év decemberében lejár a Dinamónál, s a klub helyzetét nehezíti, hogy az európai szövetség, az UEFA a már említett pénzügyi fair play megsértése miatt kizárta az együttest az Európa Liga következő szezonjából.

A török sajtóban megjelent információkra reagálva Vörösbaranyi József azt mondta, valószínűleg felmerült Dzsudzsák neve a Besiktasnál és a Galatasaraynál is, de ajánlatot egyelőre nem tettek érte.

További tartalmak