Musorujsag
Élő Eredmények

Egyedi adidas mezben játszik a Videoton FC

MTI
A most induló szezontól kezdve egyedi adidas mezben szerepel majd a bajnoki címvédő Videoton FC labdarúgócsapata, amely 2+2 évre szóló megállapodást kötött a sportszergyártó céggel.

A székesfehérvári klub szerdai közleménye szerint az együttes először a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen lép pályára az új felszerelésben.

A székesfehérvári csapat játékosai örülnek a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton FC mérkőzés végén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. május 2-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt A székesfehérvári csapat játékosai örülnek a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott DVSC-TEVA – Videoton FC mérkőzés végén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. május 2-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Császári Attila, az adidas magyarországi sportmarketing vezetője azt mondta, hogy az idei szezonban először a felnőttcsapat kapja meg az új garnitúrát, majd folyamatosan, egy év alatt az egyesület többi gárdája, valamint a korosztályos együttesek is „átöltöznek”.

„A tervezésnél elsődleges szempont volt, hogy a mérkőzésmezeken a klub színei, a piros és a kék mindenképpen megjelenjenek, ne egy „vidisített” katalógusmez legyen, hanem a Videoton FC saját elképzelései köszönjenek vissza” – idézte a közlemény Balogh Attilát, a klub ügyvezetőjét.

A Szuperkupa-mérkőzésen a harmadik számú mezt viselik majd a csapat tagjai, akik a Bajnokok Ligája-selejtező meccsein húzzák magukra először az első és második számú garnitúrát.

További tartalmak