Musorujsag
Élő Eredmények

Orbán: befújom a labdát ma este a hálóba

Kossuth Rádió/180 perc
A miniszterelnök jóslatokban nem bocsátkozott, de azt elárulta a 180 percben, a kormánytagok góltotóztak.
Huligánok randalíroztak az éjjel Budapest belvárosában. Több médium is arról számolt be, hogy az esti magyar-román labdarúgó-mérkőzést megelőzően magyar ultrák estek neki a meccsre érkezett vendégszurkolóknak. Az MTI úgy tudja, nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összetűzés a két tábor között. Később a magyar ultrák a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is. A Deák tér és az Erzsébet tér környékén több rendőrautót meg is rongáltak. A rendőrség 17 személyt állított elő.

Húszezer magyarral együtt be fogom fújni a labdát ma este a hálóba – jelentette ki a miniszterelnök péntek reggel a 180 percben, amikor a magyar-román meccsről kérdezték.

Azt mondta, természetesen ott lesz a mérkőzésen, jósolgatásba ugyanakkor nem bocsátkozott, bár azt elárulta, a kormánytagok ahogy ez egy ilyen, férfiak dominálta közösségben megszokott, góltotót azért játszottak.

A futballhuligánok éjszakai randalírozása megdöbbentette a kormányfőt, azt mondta, nem számított arra, hogy a menekültválság kellős közepén ilyenre sor kerülhet, de mint fogalmazott, úgy tűnik, nemcsak az uniós vezetők, de ő is illúziókban élt.

Orbán: befújom a labdát ma este a hálóba

További tartalmak