Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladás nem bírt a Honvéddal

MTI
A Haladás hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Szombathelyi-Swietelsky Haladás – Budapest Honvéd 0-0
Szombathely, 3439 néző, v.: Farkas Á.
sárga lap: Bosnjak (39.), Gosztonyi (42.), S. Wils (60.), Jagodics (74.), Angyal (87.), illetve Gazdag (37.), Youla (45.), Ignjatovic (48.), Délczeg (83.)

Szombathelyi-Swietelsky Haladás:
Király  – Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak – Gosztonyi, T. Wils, Nagy P. (Gaál, 80.), Németh M., Halmosi – Popin

Budapest Honvéd:
Horváth A. – Botka, Ignjatovic, Bobál D., Baráth – Nagy G., Hidi, Kamber (Vasiljevic, 81.) – Gazdag, Vernes (Délczeg, 71.) – Youla

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, de komoly helyzetig nem jutottak el. Bő negyedórát követően a Honvéd átvette a kezdeményezést és egyre inkább veszélyesebb akciókat vezetett. A vendégek egyre közelebb kerültek a gólszerzéshez, Youla gyönyörű fejesével például a hálót is megzörgette, mindezt azonban lesről tette.
Néhány perccel a félidő vége előtt hatalmas lehetőséghez jutott a Honvéd azzal, hogy Baráth révén büntetőt harcolt ki, azonban a „veterán” Király jól érezte az irányt, és könnyedén hárította Vernes gyenge 11-est.

A második játékrész hatalmas Haladás-lehetőséggel indult, majd kispesti oldalon újra Youla járt közel a gólszerzéshez. A két csapat a folytatásban is becsülettel küzdött, de a kapusoknak nem kellett igazi bravúrt bemutatniuk, így eredmény pedig már nem változott.

További tartalmak