Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladás sem tudta megállítani a Paksot

MTI
A Paks kétgólos győzelmet aratott szombaton a játéknap előtt még harmadik helyen álló Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában, ezzel megerősítette második helyét.

A hazai csapat sorozatban ötödször nyert a bajnokságban, s nyolc meccs óta veretlen, legutóbb még augusztusban, a Ferencvárostól kapott ki.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Paksi FC – Szombathelyi-Swietelsky Haladás 2-0 (0-0)
Paks, 1000 néző, v.: Vad II
gólszerzők: Lenzsér (49.), Bajner (85.)
sárga lap: Bartha (60.), Kecskés (79.), illetve Iszlai (62.), Halmosi (75.)

Paksi FC:
Molnár P. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Kesztyűs – Koltai (Vági, 91.), Kecskés (Bajner, 82.), Bertus, Bartha – Balázs Zs. (Hahn, 73.)

Szombathelyi-Swietelsky Haladás:
Király – Angyal (Gosztonyi, 59.), S. Wils, Jagodics, Bosnjak – Iszlai, T. Wils – Németh M. (Medgyes, 73.) – Martinez (Ugrai, 76.), Gaál, Halmosi

Az első félidőben leginkább a küzdelem dominált, az elején a paksiak, majd a szombathelyiek voltak némi fölényben, de a szünetig nem esett gól, igazán nagy helyzet sem alakult ki.

A fordulás után egy szép szabadrúgás-variációt követően szinte azonnal megszerezték a vezetést a hazaiak, s ez jót tett a mérkőzésnek, több helyzet is kialakult mindkét oldalon. Mészöly Géza, a vendégek vezetőedzője cserékkel próbálta frissíteni csapatát, amely azonban nem tudott egyenlíteni, sőt, a hajrában kapott még egy gólt, így két győzelem után ezúttal pont nélkül maradt.

 

További tartalmak