Musorujsag
Élő Eredmények

Negatív csúccsal búcsúzott az Eb-től a kéziválogatott

telesport.hu
Negatív rekordot beállítva búcsúzott a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Európa-bajnokságtól.

Mint ismeretes, Talant Dujshebaev szövetségi kapitány tanítványai utolsó Eb-meccsükön 22-14-re kaptak ki a svédektől a középdöntőben, ezzel beállították az Európa-bajnokságok történetének negatív gólcsúcsát: ilyen kevés gólt eddig csak a horvátok szereztek 1998-ban az oroszok ellen (29-14).

A magyar válogatott egyedül Montenegrót győzte le a lengyelországi kontinenstornán, az oroszoktól, a dánoktól, a németektől, a spanyoloktól és a svédektől vereséget szenvedett, így nem jutott ki a riói ötkarikás játékok selejtezőjére. Ezzel eldőlt, hogy a női után a férfi kézisek sem lehetnek ott az olimpián.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="427628"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország-Svédország 14-22
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2016/01/DACSA20160127004-1024x710.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dujsebajev: Japánban jöhetne a harakiri!
A riói játékokról lemaradó magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának, a spanyol-orosz Talant Dujsebajevnek a megbízatása 2017 januárjáig szól, ám amikor 2014 októberében kinevezték, az egyik kikötés az volt, hogy a csapat szerezzen indulási jogot az olimpiai kvalifikációs tornára.
Kézilabda
A horvátok és a spanyolok is a négy között
A házigazda lengyel csapatot valósággal "elgázoló" horvát, valamint a spanyol férfi kézilabda-válogatott is bejutott az elődöntőbe az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon.
Kézilabda
Nagy: Dujshebaev egy hibát vétett
Kedd este Spanyolország ellen lép pályára a lengyelországi kézilabda Európa-bajnokságon Talant Dujshebaev csapata. A magyar válogatott Németországtól elszenvedett tízgólos vereség után próbálja megszorongatni a világ egyik legjobb csapatát.
Kézilabda