Musorujsag
Élő Eredmények

Hatodik felkészülési meccsét is megnyerte a Honvéd

M4/telesport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd 3-1-re nyert a másodosztályú Szigetszentmiklós ellen, így a kispestiek megnyerték hatodik felkészülési mérkőzésüket is.

Bobál Dávid, a mérkőzés egyik legjobbja a mérkőzés után az M4-nek elmondta, tudatosan próbálnak támadólag fellépni védőként is. „Sok szabad terület volt előttünk, ezekben a folyosókban kellett jó passzokat adni és belépni a játékba, ezzel alakítottunk ki sok helyzetet.”

A 3-1-es győzelem ellenére Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője nem volt maradéktalanul elégedett. „Nem könnyű egy ilyen kis pályán megtalálni a szabad területeket, nekünk ez mégis sikerült. A támadójátékkal kifejezetten elégedett vagyok, a védekezéssel azonban már kevésbé. Megint egyéni hibákat vétettünk annak ellenére, hogy hihetetlenül sokat dolgozunk ezen. Három hibát követtünk el a meccsen, ebből egy gólt kaptunk. Az első osztályban ilyenkor már hármat kapnánk. Remélem, hogy ezek csak koncentrációból eredő problémák, ezt meg kell oldanunk a jövőben.”

A teljes riportért kattintson a lejátszóra!

A Honvéd a Szeged és a Sopron ellen folytatja a felkészülést, hétfőtől a kispestiek újra számíthatnak a télen igazolt Eppel Mártonra, aki az elmúlt napokban kisebb sérüléssel bajlódott. Minden bizonnyal bemutatkozhat majd a héten profi szerződést kapott Pisont Patrik is.

További tartalmak