Musorujsag
Élő Eredmények

Kondás: az élet nem áll meg

M4/telesport.hu
Kondás Elemér szerint a Debrecen Ognjen Djelmic személyében gyors, kreatív és gólerős támadót igazolt.

Mint ismeretes, a DVSC-TEVA hároméves szerződést kötött a bosnyák Ognjen Djelmiccsel. A debreceni klub honlapjának beszámolója szerint a 27 éves szélső 2015-ben 39 mérkőzésen lépett pályára a Zeljeznicar színeiben. Minden meccsen kezdő volt, 12 gólt ért el. Djelmic a Ferencváros elleni Európa Liga-selejtező visszavágóján is eredményes volt. Pályafutása során összesen 162 mérkőzést játszott a boszniai élvonalban, 29 gólt szerzett, 19 gólpasszt adott.

Kondás Elemér - MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Kondás Elemér – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A DVSC-TEVA vezetőedzője az M4 Sport Góóól! című műsorában elmondta, Djelmic nagyon kreatív és gyors játékos, aki képes gólt szerezni. A szakember hozzátette, Geoffrey Castillion és Balogh Norbert távozása után több fontos játékost is igazolt a Loki. „Említhetném Holman Dávidot, Takács Tamást és Djelmicet. Az a célunk, hogy minél többször a kapu elé kerüljünk, és ezeket jó százalékban ki is használjuk.”

Kondás Elemér Balogh Norbertről és Zsidai Lászlóról úgy vélekedett a műsorban, hogy mindketten fontos és értékes játékosok voltak a csapat számára, de az élet nem áll meg a távozásukkal. „Nekünk csapatként kell funkcionálni, tehát nem egy játékosra kell építenünk.”

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!

A szakember elárulta, a felkészülési időszakban a futás gyorsaságára és mennyiségére koncentráltak, mivel az őszi idény vége felé néhány mérkőzésen a csapat elmaradt a megfelelő futómennyiségtől és -minőségtől. „Voltak ellenfeleink, akik többet futottak. Ezt szeretnénk kiküszöbölni, nekünk minimum annyit kell futni, mint az ellenfelünknek, ha nem többet, és ezt minőséggel is meg kell tölteni.”

További tartalmak