Musorujsag
Élő Eredmények

Elképesztő nevek Mourinho újabb kívánságlistáján

goal.com
Habár manchesteri kinevezése még várat magára, José Mourinho nem tétlenkedik. Szigetországi sajtóértesülések szerint a portugál tréner már azokat a játékosokat figyeli, akiket szeretne Manchesterbe csábítani.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, angol sajtóinformációk szerint szinte biztosra vehető, hogy a következő szezontól a portugál José Mourinho veszi át Louis van Gaal helyét a Vörös Ördögök kispadján.

Jose Mourinho a Hertha BSC - Borussia Dortmund német bajnoki mérkőzésen - Fotó: EPA Jose Mourinho a Hertha BSC – Borussia Dortmund német bajnoki mérkőzésen – Fotó: EPA

Szigetországi értesülések szerint a Special One és Ed Woodward, az MU ügyvezető alelnöke mindenben megegyezett. A portugál évi 15 millió fontos fizetést kap majd, és szabadkezet a keret átalakításához, így nem csak játékosokat, hanem az Atlético Madrid sportigazgatóját is a legsikeresebb angol csapathoz csábítaná. Mourinho a hírek szerint megüzente, a következő szezonban nem tart igényt sem Matára sem pedig Fellainire, azonban szerződtetné a Valencia argentin játékosát, Ever Benegát.

A jelenleg munkanélküli tréner komoly kihívások elé állította a manchesteri vezetőket újabb kívánságlistájával, amelynek első helyén az a brazil Neymar szerepel, akiért a klub hírek szerint rekordnagyságú, 144 millió fontot meghaladó ajánlatot készül tenni. Az új kívánságlista második helyén szintén egy nagyágyú szerepel Gareth Bale személyében, akinek az értékét a transfermarkt.co.uk oldal 60 millió fontra taksálja. A Madridból érkezne a harmadik kiszemelt is a francia Rafael Varane személyében, igaz, hogy csak 22,5 millió fontra becsülik az értékét, azonban a szerződése 2020-ig a spanyol fővároshoz köti, így az angol klubnak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a belső védőért.

A portugál Mourinho 2015-öt decembere óta munkanélküli. Az 52 éves szakember edzőként 2004-ben a Portóval, 2010-ben pedig az Internazionaléval is megnyerte a Bajnokok Ligáját. 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek