Musorujsag
Élő Eredmények

Görög csatárt igazolt a Vasas

vasasfc.hu
Vasas hivatalos honlapján tette közzé, hogy hároméves szerződést kötött a görög Ilias Ignatidisszel.

A 19 éves játékos már január közepe óta az angyalföldi csapattal készült, azonban csak  hosszú és nehéz procedúra után sikerült pontot tenni a transzfer végére. Vancsa Miklós ügyvezető igazgató, a klub honlapjának adott nyilatkozatában további erősítési tervekről is beszámolt. „Még nem mondtunk le újabb támadó megszerzéséről sem. Várhatóan hétfőn vagy kedden csatlakozik hozzánk egy másik külföldi csatár is.”

Ignatidis eddigi pályafutása során először hagyja el hazáját. 16 éves koráig az Aris Thessalonikiben pallérozódott, majd két évre az FC Olympiacos gárdájához került.  2015 nyarán a második ligás FC Kallitheába igazolt.

Keresztúri András technikai igazgató szerint – amennyiben Michael Oenning úgy dönt – a görög csatár akár már holnap pályára léphet a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen.

A Vasas az OTP Bank Liga 10. helyén áll.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A válogatott a célja a Vasas új igazolásának
Nyolc hónap kihagyás után már jól van Korcsmár Zsolt, aki másféléves szerződést írt alá a Vasassal. A 24-szeres válogatott védő a minél több játéklehetőség és a válogatott miatt szerződött Angyalföldre.
Magyar futball
További változások Angyalföldön
Kenesei Krisztián után újabb játékosokkal, ráadásul ugyancsak támadókkal bontott szerződést az élvonal 10. helyén álló Vasas. Viszont a távozók mellet az átigazolási szezon első érkezőjét is bejelentették a klub hivatalos honlapján.
Magyar futball
Kenesei az NB III-ba igazol
A Vasas FC honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Kenesei Krisztiánnal. A tapasztalt játékos a jövőben a harmadosztályú III. kerületi TVE csapatában folytatja.
Magyar futball