Musorujsag
Élő Eredmények

Hazard segít feleleveníteni az amnéziás drukker emlékeit

mirror.co.uk/telesport.hu
Vladimir Howard fanatikus Chelsea-szurkoló, nem hagyna ki egyetlen hazai mérkőzést sem, mégsem emlékezett semmire a 2015-ös idényből, amikor a londoni csapat megnyerte a Premier League-et. A férfi amnéziában szenved, és kedvenc klubjának egyik labdarúgója, Eden Hazard segít neki feleleveníteni az emlékeket.

A 36 éves drukker tavaly novemberben bevásárlás után tartott hazafelé, amikor az utcán agyba-főbe verték. Egy teljes év kiesett Howard emlékezetéből, ezért a YouTube videó megosztó oldalon próbálta visszanézni, hogyan szerepelt a Chelsea a 2015-ös idényben. Amikor a belga középpályás megtudta, hogy a szurkoló ilyen problémákkal küszködik, aláírt DVD-t küldött neki a „Kékek” sikerével zárult szezonról, a következő szöveggel: „Vladimir, rázd fel az emlékeidet! Mielőbbi jobbulást kívánok!”

Howard nagyon hálás a futballistának. „Sokat segített nekem. Amikor a Youtube-on néztem az összefoglalókat, már kezdtem emlékezni, de ez azért sokkal jobb. Csodálatos érzés, hogy Eden gondolt rám, mostantól ő a kedvenc játékosom” – mondta Howard.

howard Vladimir Howard – fotó: Facebook

 

 

 

További tartalmak