Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Räikkönen már túl van az üléspróbán!

Ferrari
A bemutatóra való hangolódás részeként újabb videót tett közzé a Ferrari: ezúttal a rendkívül mosolygós Kimi Räikkönen üléspróbáját láthatjuk…
A mosolygós Kimi Räikkkönen és a fehér galléros overall (Fotó: Ferrari) A mosolygós Kimi Räikkkönen és a fehér galléros overall (Fotó: Ferrari)

Már valóban a célegyenesébe érkezett a Scuderia 2016-os tesztidényre való felkészülése. Az olaszok ezen a héten rakták össze új versenygépüket, s indították be először azt. Utóbbiról csütörtökön egy videót is közzétettek, melyen, ha látni nem is, hallani már lehetett továbbfejlesztett V6-os erőforrásukat. Pénteken pedig előálltak Kimi Räikkönen üléspróbás felvételeivel is.

A finn úgy tűnik, jó hangulatban tért vissza a maranellói gyárba, ahol a képek tanulsága szerint már mindenki ott volt, aki számít: a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene, az új szerzemény, Jock Clear, a vélhetően Massimo Rivola sportigazgatói szerepkörét megöröklő Diego Ioverno, valamint Räikkönen versenymérnöke, Dave Greenwood is. No meg az új autó, amit azonban természetesen mi még nem pillanthattunk meg.

 

 

Állítólag több lesz rajta a fehér, mint amit eddig megszokhattunk, és erre utaló jel lehet, hogy a videón látható, Räikkönen overallja is kifehéredett. A csapat hivatalos bemutatójára várhatóan egy hét múlva, február 19-én kerül majd sor.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek