Musorujsag
Élő Eredmények

Ki hibázott?

police.hu
A rendőrség cáfolja a magyar sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint az egyenruhások nem engedték be Bernd Storckot a szombati Újpest-Videoton NB I-es labdarúgó-mérkőzésre, és azt állítja, a civil biztonságiak állították meg a szövetségi kapitányt.
A rendőrség saját honlapján cáfolta meg a több magyar portálon megjelent információt, mely szerint Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és segítője, Andreas Möller az egyenruhások miatt nem jutott be az OTP Bank Liga rangadójára, amelyet az Újpest 1-0-ra nyert meg. Az első hírek arról szóltak, a rendőrök nem engedték be a Szusza Ferenc Stadionba a szakembereket, ám úgy tűnik, a klub biztonsági személyzete jelentette a végállomást Storck és Möller számára.
Íme a rendőrség cáfolata:
„Valótlan állítás a cikkekben.

Tévesen jelentek meg azok az információk több internetes hírportálon, miszerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője 2016. február 13-án a Szusza Ferenc Stadion biztosításakor nem jutott át a rendőrkordonon, így nem tudott részt venni az Újpest-Videoton labdarúgó mérkőzésen.

A valóság ezzel szemben az, hogy a szövetségi kapitány a rendőri biztosításon áthaladt, azonban a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművével a VIP kapunál.”

A szövetségi kapitány a válogatott keretben számításba vehető játékosokra lett volna kíváncsi, és meg is nézhette őket – a televízióban.

Információink szerint a klub belső vizsgálatot rendelt el az ügyben a rendőrség közleménye után.

További tartalmak